termo

Termo Outdoor 2.0 Alusasut

Kaikki Termo 2.0 tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Lähes 40 vuoden ajan ajatus on ollut kehittää markkinoiden parhaita mahdollisia teknisiä sekä toiminnallisia alusasuja. Materiaalit on suunniteltu siten että ne sopivat mahdollisimman hyvin skandinaaviseen ilmastoon sekä eri vuodenaikoihin. Ne on suunniteltu ammattilaisille sekä harrastajille, jotka altistuvat tilanteille, joissa laatu ja toiminnallinen mukavuus ovat äärimmäisen tärkeitä.

Termo Original 2.0

Termo Original 2.0 alusvaatteet on suunniteltu näyttämään hyviltä ja mukavilta. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista ja Tencelistä ja ne pitävät käyttäjän pitkään lämpimänä ja kuivana.

Tencel® on luonnostaan bakteereja hylkivä materiaali. Mukavuus johtuu erityisesti pehmeästä materiaalista yhdistettynä hyvään hengittävyyteen sekä innovatiiviseen kosteuden kuljettamiseen terry-kankaan läpi.

termo original

Termo Light 2.0

Termo Light 2.0 on hyvin samantyyppinen tuote kuin Termo Original mutta ohuempi. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista ja Tencelistä ja ne pitävät käyttäjän pitkään kuivana, lämpimänä tai viileänä.

Tencel® on luonnostaan bakteereja hylkivä materiaali. Mukavuustaso on loistava ja se johtuu erityisesti pehmeästä materiaalista yhdistettynä hyvään hengittävyyteen sekä innovatiiviseen kosteuden kuljettamiseen terry-kankaan läpi.

Termo Wool Original 2.0

Termo Wool Original 2.0 on valmistettu hienoimmasta Merinovillasta sekä polypropeenista. Termo Wool Original tuotteet ovat erittäin kestäviä ja pehmeitä. Ne on suunniteltu kylmempiin olosuhteisiin ja pitävät sinut lämpimänä ja kuivana pitkään.

Merinovilla on luonnollinen ratkaisu lämpötilan säätämiseen, samalla kun se on myös bakteereja hylkivä materiaali.

Termo Wool Light 2.0

Termo Wool Light 2.0 on valmistettu hienoimmasta Merinovillasta, johon on sekoitettu pieni määrä polyamidia joustavuuden ja kestävyyden varmistamiseksi. Termo Wool Light tuotteet ovat kestäviä, pehmeitä ja mukavia käyttää erityisesti
hieman kylmemmissä lämpötiloissa. Materiaali on hengittävä ja siirtää hyvin kosteuden iholta jolloin pysyt lämpimänä, kuivana ja raikkaana. Merinovilla on luonnostaan tuoksuja hylkivä materiaali.

Termo Woolnet

Termo Woolnet on erittäin kevyt ja ohut verkkokangas. Merinovillan ansiosta se on lämmin ja hengittävä sekä miellyttävä käyttää. Voit käyttää sitä erityisesti hiihtoon, retkeilyyn sekä metsästykseen.

termo original

Termo Original

Termo Original on Termo tuotesarjan ylivoimaisesti eniten myyty tuote. Se sopii erityisesti käyttäjille jotka viettävät paljon aikaa ulkona ja liikkuvat paljon. Se sopii hyvin kovaankin pakkaseen ja myös silloin kun lämpötila menee lähelle +5 astetta.

Minkä Termo tuotesarjan valitsen?

Liikunnan aikana -40° -35° -30° -25° -20° -15° -10° -5° 10° 15° 20°
Original 2.0
Light 2.0
Wool Original 2.0
Wool Light 2.0
Woolnet

Haluatko Termo Original 2.0 jälleenmyyjäksi?

Termo Original 2.0 tuotteita myydään ensiluokkaisissa, asiantuntevissa jälleenmyyntipisteissä – oletko sinä kiinnostunut Termo Original 2.0 tuotteiden jälleenmyynnistä?